• Snelle levering door heel Nederland
  • kingnascholing.breinboek is een onderdeel van breinboek.com
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 20,-

Support

Uw persoonlijke account
Om uw bestelling af te kunnen handelen hebben wij een aantal gegevens van u nodig.Daarom vragen wij u om u te registreren en een account aan te maken. Dit gaat helemaal vanzelf als u uw eerste bestelling bij ons plaatst. U kunt ook een ander afleveradres en factuuradres aanmaken. Nadat u uw bestelling heeft afgerond, krijgt u een bevestiging per e-mail toegestuurd. Hierin staat uw ordernummer. Houdt u dit nummer bij de hand als u contact opneemt met onze klantenservice.

Betalen
Bestellingen via de website kunt u betalen via iDEAL, met entertainmentcard, met creditcard en met een factuur. Ook kunt u de bestelling betalen in onze winkel in Roden of onze winkel in het UMCGroningen. Bestelt u voor de eerste keer en is het bedrag hoger dan € 100,- dan krijgt u een proforma factuur die u eerst dient te betalen. Na betaling voeren wij de bestelling uit. Voor instellingen gelden andere voorwaarden: zij kunne altijd op factuur inkopen.

Bezorgen
Wanneer u één of meerdere boeken wilt laten bezorgen, loopt de betaling altijd via iDEAL (of een andere betaliongswijze) of een factuur. Tijdens het bestelproces worden de voor de bezorging geldende kosten getoond. 

Verzendkosten
We sturen uw bestelling gratis op bij een aankoopbedrag van €20 euro of meer. U betaalt dan dus geen verzendkosten. Bij bestellingen onder dit bedrag betaalt u €1,75 aan verzendkosten. Een uitzondering is de EMDR-kit, vanwege de afmetingen is de hoogte van het verzendbedrag €6,95.

Afhalen
Bestelt u iets online, dan kunt u uw bestelling ook afhalen bij onze winkel in Roden of onze winkel in het UMCGroningen. U krijgt altijd bericht zodra de bestelling voor u klaarligt.

Levertijd
Bij breinboek.com kunnen apparatuur, boeken en spelen besteld worden. Soms kan het voorkomen dat een artikel - bijvoorbeeld door grote belangstelling - tijdelijk niet leverbaar is. Wij bestellen deze artikelen voor u zo snel mogelijk, maar de levertijd kan in deze gevallen iets langer zijn dan vermeld op de site. Als het niet lukt een artikel aan u te leveren dan informeren wij u hierover.

Retourneren
Zodra u uw bestelling geplaatst heeft, kan deze niet meer worden gewijzigd. Indien u het geleverde artikel toch wilt retourneren, kunt u binnen tien werkdagen contact opnemen met de klantenservice, telefonisch of via e-mail: info@breinboek.com, onder vermelding van afleveradres en ordernummer. U kunt artikelen - in onbeschadigde staat en in de originele verpakking -  samen met de afleveringsnota retourneren aan:

Breinboek.com
Heerestraat 87
9301 AE  Roden

Het aankoopbedrag (minus de verzendkosten) wordt dan z.s.m. aan u overgemaakt. Als wij u onverhoopt de verkeerde artikelen hebben gestuurd of de artikelen zijn beschadigd, dan kunt u de zending op onze kosten retourneren. Wij stellen het op prijs als u dan eerst even contact opneemt. Dat kan via de mail: info@breinboek.com.